Zaventem Ateliers wint the Company Award op de Henry van de Velde Awards

Dinsdag 23 januari ’24 was een belangrijke avond op vlak van design.
In Bozar werden de meest prestigieuze design-awards van Vlaanderen uitgereikt.

Vorig jaar zei ik nog dat ik ook wel eens op dat podium wilde staan, toen ik het team van Tomorrowland een prijs in ontvangst zag nemen.
En deze droom werd gisteren werkelijkheid, want we mochten met Zaventem Ateliers de prijs voor “company” in ontvangst nemen op deze prachtige avond. Zo fier op elk van ons en een special thank you voor @lioneljadot voor deze mooie opportuniteiten! Zalig om deel uit te maken van deze familie!

“De Henry van de Velde Awards tonen en bekronen niet alleen Vlaamse ontwerpers, bedrijven en overheden die design slim inzetten, maar ook producten, diensten en systemen met een positieve impact op de samenleving, het milieu en de economie. Daarmee benadrukken deze awards de belangrijke maatschappelijke rol van de designers en hun opdrachtgevers. Zij zetten de lijnen uit voor de toekomst en reiken ons slimme en zinvolle oplossingen aan voor actuele problemen.

Met de eigen website, de officiële prijsuitreiking en de publicatie vormen de Henry van de Velde Awards een platform voor design uit Vlaanderen.”

@flandersdcfordesign
Lees meer over alle winnaars op www.henryvandevelde.be

 

De jury reikt de Company Gold Award ’24 uit aan Zaventem Ateliers, omwille van het verbindende karakter en de impact op de ontwerpwereld. Het bedrijf, dat geleid wordt door Lionel Jadot, fungeert als collectief waarbij het de designcommunity bij elkaar brengt en kansen creëert voor ontwerpers. Zaventem Ateliers gaat met andere woorden veel verder dan de verhuur van ateliers. Het bewerkstelligt een ecosysteem en doet ‘business’ op een andere manier, door samen te werken en te delen.
De jury over Zaventem Ateliers

Henry Vandevelde Awards

LunaLotta Lieselot

Zoveel mooie verhalen die ik met jou wil delen

Schrijf je in op de nieuwsbrief en wordt een echte V.I.P.:
ontvang als insider info over nieuwe collecties, events en exclusieve acties.

Pin It on Pinterest

Share This