Workshop
zelf trouwringen maken

Maak even tijd voor elkaar tussen al dat wedding plannen door en maak zelf jullie trouwringen. Ik neem jullie een hele dag mee op sleeptouw en toon je de kneepjes van het vak. Jullie ontwerpen en creëren zelf jullie trouwringen samen met en voor elkaar.

LunaLotta Workshop verloren was techniek
Samen jullie trouwringen maken met een erkend meester edelsmid

Creëer trouwringen die 100% bij jullie passen

 

Bezorgt de zoektocht naar de perfecte trouwringen jullie alleen maar stress en frustratie?

Niet onlogisch: deze ringen zijn een teken van jullie verbintenis en jullie liefdesverhaal. Wat is er dan romantischer dan zelf jullie trouwringen voor elkaar te maken?

Laat jullie creativiteit de vrije loop en ga naar huis met een licht gevoel én een set trouwringen.

No worries, je hebt geen voorkennis nodig, ik toon je met plezier de kneepjes van het vak.

Maak tijd voor elkaar

Jullie bruiloft is een van de mooiste dagen uit jullie leven. Maar de voorbereidingen kunnen soms wat van die romantiek wegnemen. Samen uitkijken naar jullie dag wordt al snel overspoeld door afspraken met de bloemist, traiteur of kapper en stressen over uitnodigingen, plaatsen en de muziek voor de ceremonie. En dan hebben jullie nog geen trouwringen!

Ga er een dagje tussenuit met jullie twee.

Geniet. Creëer. Ga in gesprek. Smeed samen met jullie trouwringen ook jullie band nog hechter.

To give somebody your time
is the biggest gift you can give

Verloop van
de workshopdag

Voormiddag: bespreking van jullie wensen, zoals bij maatwerk. Jullie proberen enkele technieken uit en gaan met je eigen voorkeur aan de slag. Jullie maken elkaars ringen.

‘s Middags stuur ik jullie naar een lokale brasserie, waar jullie even kunnen bijpraten en genieten van een versgemaakte lunch. Ondertussen werk ik wat details bij in jullie ontwerpen.

Namiddag: tijd om jullie design op punt te zetten, de ringen te passen en af te werken. Op het einde van de dag hebben jullie je eigen gemaakte ringen op maat. Bij de verloren wastechniek is het nog even wachten op het gietwerk. 

LunaLotta Workshop verloren was techniek
LunaLotta

Praktisch

De workshop duurt
een hele dag:
van 10u tot 18u.

Lunch in lokale brasserie is inclusief.

Drank en versnaperingen inbegrepen.

Excl. gietwerk en edelstenen.

Gietwerk met ‘oud goud’ is mogelijk.

 €700 als koppel

 

Wij volgden een workshop ‘verloren wastechniek’ bij Luna Lotta. Het was een top-ervaring. Professionele uitleg met een relaxte sfeer en heel mooi resultaat.

Barbara & Tim

We klopten aan bij Lieselot voor onze trouwringen. Na een hartelijk gesprek over onze wensen, ging ze voor ons aan de slag. We zijn heel blij met het resultaat: eenvoudig en uniek voor een treffelijke prijs – net zoals we wilden.

Liesbeth & PJ

Enkele resultaten

Alle dagen kijk ik nog vol trots naar mijn trouwring die jij hebt helpen ontstaan uit mijn idee. Hoewel hij niet helemaal geworden is wat ik gehoopt had (te moeilijk voor een leek als ik) vind ik hem perfect met al zijn imperfecties want ook dat is een verhaal. Voor perfectie kun je beter naar de confectie gaan maar dat is dan zielloos, verhaalloos.

Patricia & Nick

Schrijf je NU in voor de workshop “Verloren wastechniek voor trouwers”


LunaLotta atelier

Het verhaal achter LunaLotta

Ik ben Lieselot. Geboeid door de menselijke psyche en sterk in conceptueel denken. Soms luid, maar altijd een luisterend oor. Feministe, rebel en goestingdoener. Mijn persoonlijkheid uit zich in mijn stijl: vrouwelijk en speels, maar ook een flinke portie pit. Als onderneemster en edelsmid wil ik vrouwen empoweren om te stralen in hun eigenheid. De juwelen die ik maak, vertellen het verhaal van de sterke vrouwen die ik ontmoet. Jouw verhaal.
LunaLotta schort

Veelgestelde vragen

Ik ben creatief, maar mijn partner minder...zou dit voor ons lukken?

Zeker weten! Ik heb al nog koppels over de vloer gehad, waarvan bleek dat de ‘minst creatieve’ het zotste resultaat afleverde. Het gaat om de liefde tussen jullie.

Hoe wordt de afwerking van de ringen verder verrekend?

Afhankelijk van jullie keuze voor welk edelmetaal en/of edelsteen, bereken ik de prijs van jullie ringen. De kost van de workshop wordt hiervan afgetrokken.

Wanneer maak ik best een afspraak voor trouwringen?

Voor de workshop is het ideaal om uiterlijk 4 maand voor jullie trouwdatum langs te komen.We kunnen steeds vooraf even de mogelijkheden bespreken om de haalbaarheid te bekijken.

 

Is deze workshop enkel met ons twee?

Inderdaad! Jullie zijn een dagje eregasten in mijn atelier. Je krijgt mijn tijd om jullie trouwringen tot een eeuwigdurend verhaal vorm te geven.

Liever een juweel
door mij laten maken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec tempus augue vel velit molestie, et faucibus nibh sagittis. Curabitur a lorem lectus. Nullam sollicitudin dignissim nibh, in porttitor purus consequat nec. 

LunaLotta Lieselot

Pin It on Pinterest

Share This