Workshops
juwelen maken

Heb je altijd al zelf een juweel willen maken, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Willen jullie unieke trouwringen en lijkt het jullie leuk om die zelf te maken? In deze workshops ga je zelf aan de slag onder leiding van een erkende meester edelsmid (that would be me!)

LunaLotta workshop Verloren wastechniek - maak je eigen juweel

Zelf jullie trouwringen maken

Combineer gezellig samenzijn met z’n tweetjes met keihard werken aan een essentieel onderdeel van jullie bruiloft. Maak zelf jullie trouwringen. Meer zelfs: maak elkaars trouwringen. Deze workshop is een belevingsdag waarin jullie zelf vorm geven aan jullie liefdesverhaal en tijd nemen voor elkaar tussen de rush van alle voorbereidingen door.

Samen jullie trouwringen maken met een erkend meester edelsmid
workshop verloren wastechniek

Verloren was techniek

Wil je kunnen pronken met een eigen handgemaakt juweel, maar heb je geen skills? In deze workshop leer je zelf juwelen maken met de Verloren Wastechniek en ondersteun ik je in je creatieproces. Een cadeautje voor jezelf of een gezellige namiddag onder vriendinnen, met als resultaat jouw one-of-a-kind juweel.

Een juweel op maat laten maken?

Een uniek juweel dat jouw verhaal tastbaar maakt, begint bij een gesprek waarin we de mogelijkheden bespreken. Je kan je laten inspireren door de modellen in mijn portfolio of je hebt misschien zelf al een idee.

Jij vertelt. Ik luister. En daarna ga ik aan de slag met jouw verhaal.

LunaLotta Lieselot

Pin It on Pinterest

Share This