LunaLotta in de pers

10 september 2020 | Deze vijf topontwerpers openen hun atelier tijdens Design September in Brussel - @Sabato door Michaël De Moor

Eerste afspraak: het ‘Arts & Crafts’-parcours op 11 september, een route langs het atelier van 21 ontwerpers. Vijf jonge talenten op onze radar.

Lees het artikel online: https://www.tijd.be/sabato/interieur/deze-vijf-topontwerpers-openen-hun-atelier-tijdens-design-september-in-brussel/10250539

Eerste afspraak: het 'Arts & Crafts'-parcours op 11 september, een route langs het atelier van 21 ontwerpers. Vijf jonge talenten op onze radar.

5 september 2020 | Denderend Design - @Sabato door Michaël De Moor

Wie?

Lunalotta, het merk van edelsmid Lieselot Geeregat.

Wat doet ze?

De ontwerpster uit Gullegem ontwerpt naast haar eigen juwelencollectie ook unieke stukken. Mer die custommade ontwerpen wil ze ‘de persoonlijkheid van de klant in een juweel vatten.’

Ons favoriete ontwerp?

De zilveren, rechthoekige oorbellen uit haar Martha-lijn. Simpel en gesofisticeerd tegelijkertijd.

Fotografie: Tania Mertens

Lees het artikel online: https://www.tijd.be/sabato/interieur/deze-vijf-topontwerpers-openen-hun-atelier-tijdens-design-september-in-brussel/10250539

Sabato 5 september 2020
Sabato Design September

6 maart 2020 | Messcherp Design - @Weekend Red (Krant van West-Vlaanderen)

Dit weekend lanceert de Gullegemse Lieselot Geeregat van LunaLotta Jewelry haar limited edition juwelencollectie ‘DAMAST’, bestaande uit damaststaal van messenmaker Clem Vanhee, op Collectible Art Fair in Brussel. Verwacht robuuste ringen in originele materialen. Van donderdag 5 tot zondag 8 maart telkens van 11 tot 19 uur, op zondag tot 18u.

21 maart 2020 | Lieselot maakt juwelen van damaststaal, afkomstig van messen die haar man maakt - @nieuwsblad door Joerie Dewagenaere

Gullegem / Wevelgem – Naast goud of zilver verwerkt Lieselot ook damaststaal in haar juwelen.

Met haar juwelenbedrijf LunaLotta maakt Lieselot Geeregat (36) unieke juwelen met damaststaal. Oud ijzer, afkomstig van de messen die haar man Clem maakt, dat voor de schroothoop is, hergebruikt ze. “Zo is de cirkel rond.”

Fotografie: Tania Mertens

Lees het artikel online: https://www.nieuwsblad.be

artikel nieuwsblad Joerie Dewagenaere

25 mei 2020 | 5 podcasts die je moet hebben beluisterd voor je gaat trouwen - @flair

Wanneer je op trouwen staat, komt er heel wat op je af. Trouwringen, styling van je locatie, bloemen, uitnodigingen, muziek, je huwelijksplanning, foto’s, een persoonlijke ceremonie. It’s a lot! Gelukkig is er Eva Germeys van Woorden van Eva uit Deinze. De storyteller en bedenker van ceremonies voor elke mijlpaal in een mensenleven deelt in haar podcast De Ceremonie-architecten hulp én inspiratie. Dat doet ze niet alleen. In elke aflevering laat ze een expert aan het woord, gaande van een grafisch ontwerper tot een floriste. Samen vormen zij de ceremonie-architecten en helpen ze je mee bouwen aan een persoonlijke huwelijksceremonie.

Beluister de eerste podcast waarin ik aan bod kom als edelsmid. Ik deel graag alle tips om jouw trouwringen te laten ontwerpen, maar ook wat info over de rouwjuwelen aarin ik me specialiseer: https://open.spotify.com/show/3A9rhVFasmWWfWmBdmk4Xa

5 podcasts die je moet hebben beluisterd voor je gaat trouwen
5 podcasts die je moet hebben beluisterd voor je gaat trouwen

augustus 2019 | Makers Magazine

Makers Magazine
Makers Magazine

14 februari 2019 | De winnaars van de Wedding Industry Awards 2019

Iedere jaar worden de meest talentvolle bedrijven geselecteerd in de huwelijkssector.
BEST JEWELLER: LunaLotta

Winnaar Best Jeweller 2019 Wedding Industry Awards
Best Jeweller 2019Best Jeweller 2019

September 2019 | Wedding Industry Awards (WIA) - Bruid & Bruidegom Magazine

De winnaars van de WIA’s zijn onlangs bekendgemaakt. De WIA’s is een initiatief in de Belgische huwelijkssector om gevestigde en veelbelovende huwelijksleveranciers de erkenning te geven die ze verdienen en hen aan bruidsparen te presenteren.
https://huwelijksleveranciers.be/nl/database/profile/lunalotta

Wedding Industry Awards
WIA Bruid & Bruidegom magazine

2019 | Fleur Magazine Styled Shoot

Weddingplanner Eline Beernaert van Elegant Events wil met deze styled shoot alle vrouwen eraan herinneren dat we dapper, sterk en mooi genoeg zijn! Voor de prachtige beelden werkte ze samen met een team van uitsluitend vrouwen!

Fleur Magazine styled shoot

September 2019 | Romantic Boho Chic | Inspiratie voor je trouw - Bruid & Bruidegom Magazine

Weddingplanner Eline Beernaert van Elegant Events wil met deze styled shoot alle vrouwen eraan herinneren dat we dapper, sterk en mooi genoeg zijn! Voor de prachtige beelden werkte ze samen met een team van uitsluitend vrouwen!

Bruid & BruidegommagazineStyled Shoot wedding
Romantisch Boho Chic - inspiratie voor je trouw

9 september 2019 | Tijd voor Digitaal - @economie.fgov.be

Vijf inspirerende winnaars van de campagne ‘Tijd voor digitaal’!
Een campagne van de Federale Overheid dienst Economie, KMO & Middenstand en Energie.
Net als een heleboel andere kmo’s hebben wij de digitalisering van onze zaak onder handen genomen.

Heb jij nood aan digitalisering? Bekijk mijn succesverhaal en ga zelf aan de slag.

Ik ging de uitdaging aan, nu jij nog!

Als grafisch ontwerpster en edelsmid ontwerp en maak ik (grotendeels) op maat van mijn klanten drukwerk en juwelen. Als graficus onderkende ik algauw de voordelen van het digitaliseren. De voordelen die dit mij oplevert, gebruik ik om ook mijn passie als edelsmid ten volle te kunnen beleven en een eigen juwelencollectie te creëren.

Lees verder op de website van “Tijd voor digitaal” – een campagne van de Federale Overheid – dienst Economie:
https://www.tijdvoordigitaal.be/nl/succesverhalen/een-hele-digitale-stap-richting-vrijheid