Unieke trouwringen,

voor eeuwig en altijd

 

Een set trouwringen even uniek als jullie zelf, dat wil ik voor jullie maken. Twee persoonlijkheden die een verhaal delen dat eeuwig mag blijven duren. Jullie liefde verdient een ontwerp dat jullie verhaal en jullie eigenheid symboliseert.

LunaLotta trouwringen
LunaLotta trouwringen Rêve Tania Mertens

Trouwringen als symbool van jullie band

Jullie ja-woord bezegelen met een ring is een eeuwenoude traditie met een magische connotatie. De cirkel zonder einde als zich steeds herhalende ononderbroken volkomenheid in tijd en ruimte. De sterkste en meest natuurlijke vorm en symbool voor de band tussen twee geliefden.

Jullie trouwringen zijn niet alleen een aandenken aan jullie mooie dag, ze zijn een dagelijkse herinnering aan de bijzondere connectie die jullie delen. In de podcast van De Ceremonie-architecten praat ik over de trouwringen als belangrijk onderdeel van de bruiloft. Met de belangrijkste zaken waar je op moet letten, zoals de maat nemen aan de juiste vinger of de datum juist noteren voor de gravure.

LunaLotta trouwringen op maat voor Deauke & Renaat
LunaLotta trouwringen op maat voor Steven & Hilde met textuur uit natuur - blad van boom

Trouwringen op maat laten maken?

Trouwringen op maat - LunaLotta

Een set trouwringen die volledig bij jullie passen en jullie persoonlijkheid weerspiegelen, begint bij een gesprek waarin we de mogelijkheden bespreken. Je kan je laten inspireren door de modellen in mijn portfolio of je hebt misschien zelf al een idee.

Jullie vertellen. Ik luister. En daarna ga ik aan de slag met jullie verhaal. Samen verfijnen we de eerste schetsen tot we bij een ontwerp uitkomen dat volledig bij jullie past.

Trouwringen op maat - workshop verloren wastechniek - maak je eigen trouwringen -LunaLotta

Het materiaal kies je helemaal zelf: zilver, 14 of 18 karaat goud (witgoud~~, roségoud~~ of geelgoud), eventueel een edelsteen en afwerking. Hierbij hou ik ook rekening met jullie budget.

Wil je het goud en/of edelstenen van een oud (familie-)juweel verwerken in je ontwerp? Dat kan uiteraard. Trouwringen op maat betekent: helemaal zoals jij het wil.

LunaLotta workshop verloren wastechniek - maak je eigen trouwringen als edelsmid

Maak zelf jullie trouwringen

Iedereen is creatief! Zeker als je geïnspireerd wordt door een prachtig liefdesverhaal zoals dat van jullie. Koppels die dit willen, kunnen zelf hun trouwringen ontwerpen met de verloren was-techniek. Het idee en de uitwerking komen van jullie zelf, ik zorg voor de afwerking. Samen de ringen maken die jullie liefde symboliseren: de ultieme betekenisvolle date naar aanloop van jullie huwelijk.

LunaLotta Lieselot

Laat je unieke trouwringen maken

Een set trouwringen die volledig bij jullie passen en jullie persoonlijkheid weerspiegelen, begint bij een gesprek waarin we de mogelijkheden bespreken.

We klopten bij Lieselot aan voor onze trouwringen en zijn superblij met het resultaat. De perfecte prijs-kwaliteitverhouding en een hartelijke samenwerking met deze straffe madam!

Liesbeth Van Herzeele & Pieter-Jan

Wij volgden een workshop ‘verloren wastechniek’ bij Luna Lotta. Het was een top-ervaring. Professionele uitleg met een relaxte sfeer en heel mooi resultaat.

Barbara & Tim

Recente realisaties

Goede service en kwaliteit
Op maat en tot in de puntjes afgewerkt
Maakt tijd om samen op pad te gaan en te zoeken wat de klant echt wil. 

Katrien

Veelgestelde vragen

Hoe lang op voorhand moeten we langskomen om onze ringen te bespreken?

Ideaal is ongeveer 4 maand voor jullie trouwdatum. Uiteraard ben je eerder meer dan welkom om al plannen te maken.

Een juweel op maat laten maken?

Een uniek juweel dat jouw verhaal tastbaar maakt, begint bij een gesprek waarin we de mogelijkheden bespreken. Je kan je laten inspireren door de modellen in mijn portfolio of je hebt misschien zelf al een idee.

Jij vertelt. Ik luister. En daarna ga ik aan de slag met jouw verhaal.

LunaLotta Lieselot

Pin It on Pinterest

Share This