Moedermelkjuwelen

Je kindje kunnen voeden met je eigen moedermelk is een kracht die enkel mama’s hebben. Elke jonge mama beleeft die periode op haar manier. Ondanks de soms lastige dagen, is borstvoeding geven voor veel moeders vooral een prachtige periode die zorgt voor een bijzondere band tussen haar en haar kind. Een moedermelkjuweel staat symbool voor deze periode.

Moedermelkjuwelen Moms and Monkeys
Moedermelkjuwelen Moms and Monkeys

Moedermelkjuweel als aandenken
aan een bijzondere periode

Hoe graag je er ook aan vasthoudt, op een gegeven moment komt er aan die borstvoedingsperiode een einde. Door een beetje moedermelk te conserveren tot een mooie steen die je laat verwerken in een juweel, draag je de herinnering elke dag bij jou.

Net als elk ander juweel, ontwerp ik een moedermelkjuweel altijd op maat. Want jouw verhaal is uniek. Jij vertelt, ik luister. Wie ben jij en wat betekent het moederschap voor jou? Wil je een juweel voor jezelf als aandenken aan deze periode als prille mama of wil je je partner een uniek juweel cadeau doen?

Ik maak tijd voor jou. Net zoals jij tijd maakt om je kindje te voeden met je eigen melk. Een magisch gegeven en blijk van onze oerkracht als vrouw. Je verdient een juweel dat symbool staat voor deze oerkracht en deze buitengewone fase in je leven.

Kwaliteit staat voorop in alles wat ik doe, dus ook voor deze specifieke juwelen ging ik op zoek naar de beste partner, die ik vond in Moms and Monkeys.

Moedermelkjuwelen Moms and Monkeys
Moedermelkjuwelen Moms and Monkeys

Van moedermelk tot juweel

Moedermelkjuwelen Moms and Monkeys

Jij beslist zelf hoe je juweel eruitziet.

Ik ga aan de slag met jouw verhaal. Samen verfijnen we de eerste schetsen tot we bij een ontwerp uitkomen dat volledig bij jou past.

Moedermelkjuwelen Moms and Monkeys

Het materiaal kies je helemaal zelf: zilver, 14 of 18 karaat goud (witgoud of geelgoud), de edelstenen en afwerking. Hierbij hou ik ook rekening met je budget.

 

Naast de “moedermelk-steen” kan je ook geboortestenen toevoegen: de edelstenen die symbool staan voor de geboortemaand van elk van je kindjes. En waarom niet die van jezelf en eventueel je partner toevoegen? Een schitterende weergave van jullie gezin.

Moedermelkjuwelen Moms and Monkeys

Wil je het goud en/of edelstenen van een oud (familie-)juweel verwerken in je ontwerp? Dat kan uiteraard. Een moedermelkjuweel op maat betekent: helemaal zoals jij het wil

LunaLotta Lieselot

Laat je unieke moedermelkjuweel maken

Wil je een uniek, handgemaakt juweel als aandenken aan je borstvoedingsperiode en de bijzondere band die je als mama hebt met je kindje? Maak nu een afspraak en we bespreken jouw wensen.

Om na 6 jaar ons borstvoedingsavontuur af te sluiten, wilde ik graag een ring met moedermelsteentjes die ook symbool stond voor ons gezin. Lieselot van LunaLotta toetste af wat mijn stijl was, en samen kwamen we tot een mooie compositie. Ze verwerkte oud goud dat ik kreeg van mijn meter en maakte er een prachtige ring van. Na de realisatie bleken de moedermelksteentjes niet zoals vooraf afgesproken te staan, waarna Lieselot alles aanpaste (zonder meerkost) en de ring een mooie symbiose werd van haar vakkennis en ambacht en mijn eigenheid… Zo dankbaar voor het proces én het resultaat.

Ellen Bernaerts

Het mooiste, meest persoonlijke cadeau dat je als mama kan krijgen. Een prachtig juweel, gemaakt door LunaLotta, om de rest van je leven te dragen en koesteren.
Een mooie herinnering aan de borstvoedingsperiode.

Stefanie De Groote

Recente realisaties

Goede service en kwaliteit
Op maat en tot in de puntjes afgewerkt
Maakt tijd om samen op pad te gaan en te zoeken wat de klant echt wil. 

Katrien

Veelgestelde vragen

Hoeveel moedermelk heb je nodig voor een moedermelkjuweel?

Voor een moedermelkjuweel hebben we ongeveer 20 ml verse of ontdooide moedermelk nodig.

Ik heb nog moedermelk (van enkele maanden/jaren) in diepvries zitten. Kan ik deze nog gebruiken?

Op zich kan dit geen kwaad. De melk dient niet meer om een kind mee te voeden. Om het even welke melk kan gebruikt worden om te verwerken in je juweel.

Hoe lever ik mijn moedermelk aan?

Je kan je moedermelk hier komen afleveren of ik bezorg je een thermisch zakje dat je kan versturen naar Moms and Monkeys (enkel als de bestelling via mij verloopt).

Kan een moedermelksteen tegen een stootje?

Je moedermelksteen kan gerust tegen een stootje, maar het is natuurlijk geen edelsteen. Als je het laat vallen, zal de steen niet breken, maar je moet wel opletten voor krassen, stoten, water of schoonmaakmiddel. Je kan het dagelijks probleemloos dragen en je handen wassen zonder probleem (wel steeds goed afdrogen), maar je moet er niet, samen met je kindje, mee in de zandbak graven.
Indien je gaat douchen of zwemmen, beveel ik aan om het juweel even uit te laten zodat het langer mooi blijft, al zijn er ook klanten die hun juweel nooit uitdoen. Hou er rekening mee dat enige voorzichtigheid nodig zijn, maar je kan er gerust langdurig van genieten.
En mocht er iets aan je moedermelksteen zijn, kan dit steeds onder garantie hersteld worden.

Een juweel op maat laten maken?

Een uniek juweel dat jouw verhaal tastbaar maakt, begint bij een gesprek waarin we de mogelijkheden bespreken. Je kan je laten inspireren door de modellen in mijn portfolio of je hebt misschien zelf al een idee.

Jij vertelt. Ik luister. En daarna ga ik aan de slag met jouw verhaal.

LunaLotta Lieselot

Pin It on Pinterest

Share This