Mijlpaaljuwelen

Een mijlpaal is een betekenisvol moment in je leven. Dat kan een belangrijke verjaardag zijn, een prestatie die je geleverd hebt, de geboorte van je kindje, een huwelijk, herwonnen rust en vrijheid na een moeilijke periode,…
Een uniek juweel is het perfecte aandenken om een geliefde – of jezelf – cadeau te doen.

LunaLotta, juwelen voor elk bijzonder moment uit je leven. Van familiejuwelen tot geboortegeschenken
Mijlpaaljuwelen by LunaLotta - zilveren ring als symbool voor haar gezin met blauwe saffier

Pushpresents

Wat is er beter dan een schitterend juweel om een jonge moeder cadeau te doen die net al haar oerkrachten heeft aangeboord om nieuw leven ter wereld te brengen? Denk maar aan een halsketting met de naam van het kindje, oorringen, of een ring met de geboortesteen.

Geboortestenen

Mijlpaaljuwelen met de betekenis van je gezin in vervat aan de hand van geboortestenen

Wist je dat bij elke maand een specifieke edelsteen hoort? Deze geboortestenen zouden volgens een oud geloof helende krachten hebben en je eigen geboortesteen of die van een geliefde dragen, zou geluk brengen.

Magische krachten of niet, de geboortesteen van jezelf of een geliefde laten verwerken in een handgemaakt juweel, is een fijne manier om die persoon altijd bij je te hebben.

Deze edelstenen kunnen ook symbool staan voor een speciale datum, zoals jullie huwelijksmaand of een andere maand met een bijzondere betekenis.

Lees meer over geboortestenen en hun betekenis.

Gezinsjuweel

Of laat de creativiteit over aan je kinderen en laat hen een ontwerp maken met de verloren wastechniek

Als het gaat om de mensen die het dichtst bij jou staan, je gezin, dan kan je oneindig creatief zijn in je eigen juweel. De geboortestenen van je kinderen in een ring. Een halsketting met de initialen van je oogappels. Of een werkje van je kleine kunstenaar vereeuwigd in een persoonlijke armband. Of laat het ontwerp of lettertype van het geboortekaartje verwerken in een juweel op maat.

Of laat de creativiteit over aan je kinderen en laat hen een ontwerp maken met de verloren wastechniek – onder mijn begeleiding uiteraard. Hun creatie giet ik af in het edelmetaal van jouw keuze.

LunaLotta - juwelen met een verhaal, uniek voor jou ontworpen

Hoe gaan we te werk?

Maak een online afspraak voor jouw persoonlijk juweel op maat

Via deze website kan je een afspraak online boeken. Daar kan je mijn online agenda raadplegen en afstemmen met je eigen agenda.

Vermeld gerust je vragen of wensen. Dit kan me al op weg helpen ter voorbereiding van ons gesprek.

Bij LunaLotta maak ik steeds ruimte voor een gesprek met jou vooraleer ik een ontwerp voor jouw persoonlijk juweel kan maken

Tijdens een eerste vrijblijvend gesprek luister ik naar jouw wensen en verwachtingen.
Ik geef je advies over de geschikte werkwijze en materialen.
We bekijken samen enkele voorbeelden en combineren materialen om zo al een eerste beeld te vormen van jouw verhaal als juweel.

Op basis van ons gesprek, teken ik een ontwerp voor jouw persoonlijk juweel

Op basis van ons gesprek, teken ik een ontwerp voor jouw persoonlijk juweel. Ik start met enkele schetsen waaruit jij kan kiezen en feedback op kan geven. Op deze basis kan ik voor jou een geschikte offerte opstellen.
Na jouw goedkeuring start ik met de uitvoering van jouw unieke juweel.

LunaLotta juwelen met een verhaal door een meester edelsmid

Ben jij op zoek naar een liefdevol, speels cadeau
met een blijvende herinnering?

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Dag Lieselot,
in 2020, midden in de corona-winter, werden onze tweelingdochters 18 jaar, op Valentijn! Een extra speciale dag die we niet met een feest konden vieren maar we zochten toch een apart cadeau !
We vroegen jou een juweel te ontwerpen met enkele parels , een erfdeeltje, in combinatie met wit goud. Je maakte er iets heel apart van, 2 hangertjes in dezelfde stijl, maar toch verschillend. Net zoals onze dochters zelf zijn. Ze waren er toen zeer blij mee en ik zie dat ze het graag dragen en koesteren.
Een prachtig kleinood met een persoonlijke boodschap; 100% jouw creativiteit. Bedankt om zo goed aan te voelen wat je klant wil! Proficiat met je fantastisch traject en veel succes verder !!
Van harte

Katrien Byttebier

Wij hebben haar leren kennen via krant waar uitgebreid haar werk werd uitgelegd. Moet beamen topprestatie wat betreft ontwerpen ketting en hanger met als teken levensboom.

Herwig Delombaerde

LunaLotta - familiejuweel in de vorm van een levensboom met de geboortestenen van elk lid van de familie

Recente realisaties

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Toen ik eind 2020 Lieselot van Luna Lotta Jewellery contacteerde met de vraag of ze een ring en bijpassende oorbellen voor me kon maken wist ze mijn wensenlijstje perfect te vertalen naar de ring en oorbellen van mijn dromen! De ring zelf is niet alleen prachtig, hij vertegenwoordigt ook mijn hele gezin: de steentjes van de geboortemaand van mijn vriend én de namen van mijn dochters er in gegraveerd. En de bijpassende oorbellen? Die maken het plaatje helemaal af. Merci Lieselot! Je bent een krak!

Dagmar Vereecke

Veelgestelde vragen

Wat zijn geboortestenen?

Op basis van geboortedatum, ken je waarschijnlijk wel je sterrenbeeld.
Maar wist je dat er ook geboortestenen zijn? Iedere maand heeft een eigen steen.

De keuze van de gewenste edelsteen in je juweel kan je laten afhangen van je geboortedag, een jubileum of enige andere datum van betekenis.

Voor welke gelegenheden kan ik een juweel laten maken?

Gewoon voor jou, want jij/zij/hij is bijzonder. Of voor een mijlpaalmoment, gaande van familiemomenten zoals huwelijk of geboorte, maar ook voor een verjaardag, jubileum, pensioen of persoonlijke overwinning.

Moet ik bij een afspraak al weten wat ik wil?

Je hoeft nog niets te kiezen of beslissen voor je bij me langskomt. We bespreken samen de mogelijkheden, rekening houdend met jouw wensen. We bekijken samen wat bij jou past, of het nu gaat over een ketting, ring of armband. Zowel voor man, vrouw als eender welk gender.

Kan ik een aanpassing laten uitvoeren op een ontwerp uit een collectie?

Uiteraard! Wil je graag een edelsteen toevoegen of iets aanpassen aan een bestaand ontwerp uit de collectie? Dan ga ik daar graag verder op in met jou!

Een juweel op maat laten maken?

Een uniek juweel dat jouw verhaal tastbaar maakt, begint bij een gesprek waarin we de mogelijkheden bespreken. Je kan je laten inspireren door de modellen in mijn portfolio of je hebt misschien zelf al een idee.

Jij vertelt. Ik luister. En daarna ga ik aan de slag met jouw verhaal.

LunaLotta Lieselot

Pin It on Pinterest

Share This