Juwelen op maat

Een juweel is een spiegel voor je persoonlijkheid. Het straalt uit wie je bent en moet dan ook perfect passen. Daarom is maatwerk bij mij de norm. Een juweel als geen ander, want jij hebt een verhaal als geen ander.
Door te luisteren naar jou en je te zien zoals je bent, ontwerp en maak ik een juweel dat symbool staat voor jouw eigenheid. Maak nu een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

LunaLotta maatwerk juwelen met een verhaal

Een speciale verlovingsring of een set trouwringen als symbool voor jullie liefde. Een uniek handgemaakt juweel om een moment of persoon te koesteren. Ik maak het allemaal.

Van een moedermelkjuweel of een ring met geboortestenen van je kinderen  tot een asjuweel als tastbare herinnering aan een overleden dierbare.

Geef je geliefde een bijzonder cadeau bij een belangrijke mijlpaal in het leven of schenk jezelf een ring, halsketting of paar oorringen om je eigenheid te vieren.

Samen creëren we een betekenisvol juweel om elke dag te koesteren.

LunaLotta juwelen met een verhaal op maat

Een juweel op maat laten maken?

Werkwijze :

Een uniek juweel dat jouw verhaal tastbaar maakt, begint bij een gesprek waarin we de mogelijkheden bespreken. Je kan je laten inspireren door de modellen in mijn portfolio of je hebt misschien zelf al een idee.

Jij vertelt. Ik luister. En daarna ga ik aan de slag met jouw verhaal. Samen verfijnen we de eerste schetsen tot we bij een ontwerp uitkomen dat volledig bij jou past.

Het materiaal kies je helemaal zelf: zilver, 14 of 18 karaat goud (witgoud of geelgoud), de edelstenen en afwerking.
Hierbij hou ik ook rekening met je budget.

Wil je het goud en/of edelstenen van een oud (familie-)juweel verwerken in je ontwerp?
Dat kan uiteraard.
Een juweel op maat betekent: helemaal zoals jij het wil.

Remodeling oud goud

Heb je zelf nog oude gouden juwelen liggen? Een erfstuk of waardevolle juwelen die je niet meer draagt? Maar ze in je juwelenkistje of in de kast laten liggen, wil je ook niet. Want vaak hangt er een deze juwelen een emotionele waarde.

LunaLotta van oud goud naar een nieuw juweel op maat

Een juweel op maat laten maken?

Een uniek juweel dat jouw verhaal tastbaar maakt, begint bij een gesprek waarin we de mogelijkheden bespreken. Je kan je laten inspireren door de modellen in mijn portfolio of je hebt misschien zelf al een idee.

Jij vertelt. Ik luister. En daarna ga ik aan de slag met jouw verhaal.

LunaLotta Lieselot

Pin It on Pinterest

Share This