Collectie 
Martha

Deze herkenbare, toegankelijke collectie biedt voor elk wat wils. Eenvoudig rond of met een grillige twist. Martha is niet voor niks de publiekslieveling.

LunaLotta Martha collectie

Een Martha
voor elke dag

Als moeder heb ik geen lievelingskindje. Maar als het om mijn juwelencollecties gaat, dan steekt Martha er voor mij bovenuit. In deze uitgebreide collectie vind je zowel kleinere stuks als statement pieces. Een Martha voor elke gelegenheid.

LunaLotta Martha collectie
LunaLotta collectie Martha
LunaLotta collectie Martha
LunaLotta Tiny Colours

Het verhaal

De Martha-collectie herken je meteen aan de lijntjes, die handmatig in het edelmetaal gehamerd zijn. Elk lijntje, en dus elk juweel, is uniek. Wat begon met een collectie die bol staat van de ronde vormen, werd uitgebreid met speelse varianten in ongewone vormen. Sober voor elke dag of opvallend om je look kracht bij te zetten. 

Kleur eens buiten de lijntjes…

LunaLotta Martha collectie

Martha, sterke vrouw uit mijn verbeelding

Martha is geen bijzondere vrouw uit mijn omgeving. Het is de naam die ik aan mijn hypothetische dochter zou schenken. Die is er niet gekomen, al kreeg ik wel twee fantastische zonen in de plaats. En mijn ‘dochter’ werd dan deze collectie. Misschien daarom wel mijn persoonlijke oogappeltje en ook een favoriet in de webshop.

Martha is een beetje gek, wild en stoer. Ze weet van aanpakken, geniet van de mooie momenten en gaat met plezier door het leven. En dat maakt haar sexy.

LunaLotta Martha collectie

Een juweel op maat laten maken?

Een uniek juweel dat jouw verhaal tastbaar maakt, begint bij een gesprek waarin we de mogelijkheden bespreken. Je kan je laten inspireren door de modellen in mijn portfolio of je hebt misschien zelf al een idee.

Jij vertelt. Ik luister. En daarna ga ik aan de slag met jouw verhaal.

LunaLotta Lieselot

Pin It on Pinterest

Share This