Collectie 
Marit

Als grafisch vormgever hou ik van bijzondere vormen en originele concepten. Fijne juwelen voor elke dag of sierlijke extra bij een feestelijke outfit. Eenvoud en elegantie typeren de Marit-collectie.

LunaLotta collectie Marit Amethyst

Natuurlijk ontwerp

De vorm van het blad staat centraal in elk juweel van de Marit-collectie. Elk juweel is bovendien zo licht als een blaadje dankzij de fijne lijnen. Dit maakt elk stuk sober en gesofisticeerd. Tegelijk draagbaar als alledaagse lichte oorring en als subtiel statement juweel.

LunaLotta Martha collectie
LunaLotta collectie Martha
LunaLotta collectie Martha
LunaLotta Tiny Colours

Het verhaal

De link met de natuur is duidelijk in de bladvorm van de Marit-schakel. Een apart design en het eerste schakel-ontwerp dat ik maakte in mijn opleiding tot goudsmid.

Feestelijk alledaags

LunaLotta Martha collectie

Marit, sterke koninklijke vrouw

Een van de eerste vrouwen die waarschijnlijk bij je opkomt bij de naam Marit, is de Noorse kroonprinses Mette-Marit. Stijlvol in al haar eenvoud, net als dit juweel.

Daarnaast is deze naam een knipoog naar mijn grootmoeder/meter Mariëtte. Een echte oma, die geen blad voor de mond nam en voor iedereen klaarstond. Meestal nog met een groot bord vers eten, met groenten uit de moestuin van bompa, uiteraard. Wat zou zij ervan gedacht hebben dat deze collectie haar naam draagt?

LunaLotta Martha collectie

Een juweel op maat laten maken?

Een uniek juweel dat jouw verhaal tastbaar maakt, begint bij een gesprek waarin we de mogelijkheden bespreken. Je kan je laten inspireren door de modellen in mijn portfolio of je hebt misschien zelf al een idee.

Jij vertelt. Ik luister. En daarna ga ik aan de slag met jouw verhaal.

LunaLotta Lieselot

Pin It on Pinterest

Share This