Nieuwe Collectie:
Lot

De Lot-collectie kenmerkt zich door een sober ontwerp met organisch karakter. Net zoals ik zelf ben: een vat vol tegenstellingen. Zacht, maar toch met een ruw kantje.

LunaLotta nieuwe collectie LOT

A Lot of options

De standaard uitvoering van de Lot-juwelen komen met de lichtblauwe edelsteen aquamarijn. Geboortesteen van de maand maart (mijn eigen geboortemaand). Maar wil jij je eigen geboortesteen, die van je gezinsleden of nog iets anders? In deze collectie is bijna alles mogelijk. Ook een moedermelk  of rouwjuweel behoort tot de opties.

 

LunaLotta nieuwe collectie LOT ketting
LunaLotta nieuwe collectie LOT ketting
LunaLotta nieuwe collectie LOT
LunaLotta nieuwe collectie LOT ring aquamarijn

Het verhaal

In 2023 werd LunaLotta 5 jaar. De perfecte gelegenheid om iets speciaals te doen. Een nieuwe juwelencollectie. Eentje voor mezelf. Want ja, ik mag fier zijn op wat ik al bereikt heb. Het ontwerp heeft mijn karakter: zacht en sober, maar met een ruw kantje. Het ontwerp verenigt mijn favoriete maatwerk-stukken van de afgelopen jaren. Ontworpen zoals ik het zelf zou willen.

De lichtblauwe steen is aquamarijn. Mijn geboortesteen en een knipoog naar de zee, een krachtige plek die me sterkte geeft en waar ik ga om antwoorden te vinden op de vragen die ik heb als ondernemer en als mens.

LunaLotta nieuwe collectie lot met geboortesteen aquamarijn

Lot,
eentje voor mezelf

De sterke vrouw aan wie deze collectie een ode is, dat ben ikzelf. Het is tijd dat wij als vrouw stoppen met onszelf te onderschatten en onze plaats op de sokkel innemen. Ik ben terecht fier op waar ik nu sta en maakte daarom deze collectie voor mezelf. En voor elke vrouw. Want wij verdienen het om te tonen waar we voor staan en wat we waard zijn.

LunaLotta nieuwe collectie Lot oorringen met geboortesteen aquamarijn
LunaLotta nieuwe collectie Lot met geboortesteen aquamarijn
LunaLotta nieuwe collectie Lot ketting met geboortesteen aquamarijn

Een juweel op maat laten maken?

Een uniek juweel dat jouw verhaal tastbaar maakt, begint bij een gesprek waarin we de mogelijkheden bespreken. Je kan je laten inspireren door de modellen in mijn portfolio of je hebt misschien zelf al een idee.

Jij vertelt. Ik luister. En daarna ga ik aan de slag met jouw verhaal.

LunaLotta Lieselot

Pin It on Pinterest

Share This