Algemene voorwaarden

LunaLotta
Lieselot Geeregat
Torrestraat 185 | 8560 Gullegem

BTW: BE BE0563 794 583
E-mail: lieselot@lunalotta.be

Telefoon: +32 494154723 (Van 10u – 17u)

Verkoopsovereenkomst

De verkoopsovereenkomst komt tot stand tussen LunaLotta en de meerderjarige opdrachtgever (de ‘klant’), op het ogenblik dat een mail naar de klant wordt verstuurd ter bevestiging. Ieder die een bestelling plaatst bij LunaLotta, verklaart zich akkoord met deze verkoopsvoorwaarden.

Het elektronisch bewijs (bijvoorbeeld : e-mail, backups, …) wordt door alle betrokken partijen aanvaard binnen het kader van de verkoopsovereenkomsten en relaties.

Herroepingsrecht

De consument heeft het recht aan LunaLotta mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product, besteld via de webshop. De consument stuurt dan de goederen in originele verpakking op eigen risico en kosten terug.

Artikelen die niet aan uw wensen voldoen of bij aankomst beschadigd zijn, kunnen terug gezonden worden nadat u dit gemeld heeft via e-mail (lieselot@lunalotta.be)

Nadat wij uw e-mail beantwoord hebben, kunt u uw artikelen terugsturen naar LunaLotta, Torrestraat 185 te 8560 Gullegem onder volgende voorwaarden:

– Het artikel dient in ongewijzigde staat (nieuw + eventueel labels) teruggestuurd worden binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering.

– De verzendingskosten zijn ten laste van de koper.

– Van zodra ik de artikelen in originele staat terug in mijn bezit heb, stort ik u het verschuldigde bedrag (met uitzondering van de verzendingskosten) binnen de 30 dagen terug.

– Cadeaubonnen en maatwerk kunnen niet in geld uitgekeerd worden

Wij behouden ons het recht voor retourzendingen te weigeren bij het vermoeden dat de artikelen reeds zijn gebruikt of bij vermoeden van schade aangebracht door schuld anders dan LunaLotta of de leverancier van het artikel.

Wij controleren onze artikelen voor we deze versturen en zorgen voor een degelijke verpakking, de klant verbindt zich ertoe de bestelling te controleren bij levering. Aanvaard nooit verpakkingen die duidelijk beschadigd zijn bij het transport en controleer jouw zending onmiddellijk bij ontvangst! Wij controleren iedere zending voor ze de deur uitgaat. Indien je toch schade vaststelt aan de door jou bestelde artikelen, dan vragen wij je ons daarvan onmiddellijk op de hoogte te brengen, indien mogelijk vragen we ook ons een foto door te mailen van het beschadigde artikel. Gooi nooit de postverpakking weg voor je hebt vastgesteld dat jouw zending in goede staat is en stuur nooit een reeds ontvangen pakket terug zonder ons vooraf te contacteren!

Prijzen en productinformatie

Alle vermelde prijzen zijn steeds uitgedrukt in euro (€), inclusief BTW (21%) en exclusief verzendingskosten. Alle prijzen voor accessoires gelden per stuk, tenzij anders is aangegeven. Verzendingskosten worden duidelijk apart aangegeven. Voor een bestelling gelden altijd de prijs en de actie die op het moment van bestelling worden vermeld. LunaLotta houdt zich het recht voor de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren. Indien korte tijd later een al aangeschaft product afgeprijsd blijkt te zijn, kan er geen aanspraak worden gemaakt op terugbetaling van het prijsverschil. De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals het woordelijk wordt omschreven.

Ondanks het feit dat de catalogus en website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld, is het toch mogelijk dat de aangeboden informatie onvolledig is of niet up-to-date is. LunaLotta is wat de juistheid, geactualiseerdheid, of volledigheid van de aangeboden informatie slechts gehouden tot een middelenverbintenis. LunaLotta is in geen geval aansprakelijk ingeval van materiële fouten, zet- of drukfouten.

De bijhorende foto is decoratief bedoeld en kan artikelen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs. Informatie over de artikelen (bijvoorbeeld maten en materialen), betreft altijd indicatieve informatie en kleurschakeringen op de foto kunnen licht afwijken van echte kleuren. Wanneer artikelen kleiner of groter tailleren dan gewoonlijk, wordt dit in de mate van het mogelijke op de site vermeld. Wanneer U specifieke vragen heeft over bijvoorbeeld maten, kleur, beschikbaarheid, leveringstermijn of leveringswijze, verzoeken wij U ons te contacteren op lieselot@lunalotta.be

Online bestellen

Door een bestelling te plaatsen bij LunaLotta geeft de klant te kennen akkoord te gaan met de verkoops-, leverings- en betalingsvoorwaarden. Nadat je je bestelling verstuurd hebt, krijg je een automatisch gegenereerde e-mail met de bevestiging van je bestelling. Mocht er een fout in ons voorraadsysteem zitten en een artikel toch niet meer voorradig is, dan krijg je daar ten laatste de volgende werkdag bericht van.

De geleverde artikelen blijven tot op het moment van gehele betaling door de klant, de exclusieve eigendom van LunaLotta. Het risico wegens verlies of beschadiging gaat evenwel over op de klant vanaf de levering. Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moet onmiddellijk worden gemeld, op straffe van verval van elk recht.

Op alle overeenkomsten tussen LunaLotta en de klant is het Belgisch recht van toepassing. De Belgische rechtbanken zijn exclusief bevoegd.

Betalen

Wanneer u een bestelling plaatst bij LunaLotta, wordt deze voor u voor een totaal van 14 kalenderdagen gereserveerd. U krijgt een orderbevestiging per mail toegezonden. (indien u binnen het half uur geen e-mail ontvangt, gelieve ons te contacteren op lieselot@lunalotta.be. Indien wij na die 14 kalenderdagen nog geen betaling ontvangen hebben, wordt het artikel terug in de verkoop geplaatst.

Betalingsmogelijkheden zijn:

– Cash (enkel bij persoonlijke levering of afhaling, op afspraak (contacteer ons op lieselot@lunalotta.be )

– Overschrijving op onze Belgische rekening BE83 7310 5250 0415 met vermelding van uw bestelnummer. Hou er wel rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat uw betaling op onze rekening staat.

– Via uw Paypal rekening (voor meer informatie ga naar www.paypal.be)

– Via creditcard (Visa, Mastercard)

– Via Bancontact (App)

– bij afhaling

Levering en verzending

Wij behouden ons het recht voor om onze verzendingstarieven aan te passen indien nodig. Verzendingskosten staan steeds duidelijk vermeld op uw orderbevestiging en op uw factuur.

Bij een persoonlijke levering of afhaling worden geen verzendingskosten aangerekend.

Naar België

– Binnen de 1 tot 14 werkdagen na de ontvangst van de betaling, versturen we je pakje. 1 tot 2 werkdagen later zal het pakje aangeboden worden door de postbode. Het pakje wordt verstuurd met Bpost en heeft een tracking code, normaal is het de dag erop, maar Bpost kan dit niet altijd garanderen.

– Voor een verzending naar België steeds een vast bedrag per artikel,deze verzending is verzekerd tot 500 euro. Mocht het pakket verloren gaan, dan stelt LunaLotta een onderzoek in bij Bpost, de klant hoeft dit niet te doen.

– Past jouw bestelling in de brievenbus dan wordt deze door de postbode samen met de gewone post aan huis afgeleverd. Indien je niet aanwezig bent op het tijdstip van deze aflevering, ontvang je een schriftelijke kennisgeving in de bus en kan je het pakket afhalen in het postkantoor. Als je wil, kan je tijdens de bestelling bij “leveringsadres” natuurlijk ook altijd je werkadres of het adres van een buur of vriend ingeven.

– Elke pakket wordt steeds verzekerd verzonden met bPost.

Europa

– Binnen de 3 à 7 werkdagen na de ontvangst van de betaling, versturen we je pakje.

– Hier gebruiken we de buitenlandse tarieven van Bpost of DPD.

Privacybeleid

Alle privégegevens worden enkel gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld.

Pin It on Pinterest

Share This